Hyvää perjantai-iltapäivää sinne kotikatsomoihin, toivottaa koala, ja lupsauttaa korviaan hullunkurisesti! =)

Koala on tänään tehnyt taas kaikenmoista, auttanut mm. erästä Laura-neitiä tietokoneen virittelemisessä, ja tulipahan siinäkin taas turinoitua niitä näitä mukavia, kahvittelun ja koneenkorjuun lomassa.

Lisäksi koala kävi viimeistä kertaa Kangasalan mielenterveystoimistossa, (valitettavasti pikkuisen myöhässä), oikein paljon kiitoksia ja *koalahali* Ritvalle hyvästä hoidosta joka kesti yli vuoden, mielellään olisi koala jatkanut käyntejä, mutta muuton myötä on siirryttävä Hervannan MTT:n asiakkaaksi =/ .. Kiitokset myös Martinille, Heidille ja muille mukaville K:lan MTT:llä, teette tärkeää työtä!

Ainiin, melkein hävettää kertoa tästä, mutta viime yönä koala mokoma teki TAAS ostoksia Intternetissä, tällä kertaa käpäliin tarttui kasa levyjä DiscoGS:n verkkokaupasta, "olivat niin halpoja ja hyviä"... No, ehkä, mutta nyt täytyy taas olla varuillaan loppukuun ajan, ettei tule taas sörssättyä budjettia solmuun, se ei olisi mikään kiva alku uudelle vuodelle, jos joutuisi elämään vesi+näkkäri-dieetillä heti tammikuusta alkaen...

Pitemmittä puheitta kuitenkin, päästämme koalan viettämään perjantai-iltaa, tiedossa on ainakin yhdet (1) pienimuotoiset juhlallisuudet pelihallilla, Hervannan perämetsässä, siispä "Au revoir", kuten ranskalaiset sen sanoisivat!