Koala ei saanut  unta lainkaan  tiistain ja keskiviikon välisenä yönä vaikka ottikin unilääkettä, ja niin tuli sitten valvottua koko yö.... sitten oli rankka ja ressaava päivä, ja kun koala vihdoin ja viimein pääsi kotiin keskiviikko-iltana ja meni nukkumaan, niin tapahtui melkein pahinta ikinä koalan elämässä - koala heräsi yht'äkkiä täristen, kovin kylmettyneenä, päätä huippasi, ja hengitys ei tahtonut kulkea, kamala kuolemanpelko - ja paniikki!

Pulssi oli ainakin 200 eikä koala-parka tiennyt mikä on tapahtunut, sydänkohtaus vai mikä, ja mitä enemmän koala pelkäsi sen kovemmaksi pulssi kävi, lopulta koalan oli soitettava hätäpuhelu, kello oli silloin oo:12, ja ambulanssi tuli puoli yksi yöllä pihaan.... ambulanssissa oli setiä jotka rauhoittivat koalan ja mittasivat happiarvot ja verenpaineet sun muut, ja sanoivat että koalan tila on sinänsä vaaraton, paniikkikohtaus ja hyperventilaatio, ja että koala voi mennä jonkun ystävän luo yöksi tai sitten he voivat viedä koalan sairaalaan.

Koala ei halunnut lähteä ainakaan sairaalaan. Koala pääsi ystävällisen läheisen ihmisen luokse nukkumaan ja nukahtikin sitten hyvin.
 
Nyt koala toivoo ettei enää koskaan tulisi vastaavaa, ja oikein rauhallista ja mukavaa yötä kaikille, olkaa toisillenne ystävällisiä ja yrittäkää ymmärtää jos jollakulla toisella menee vähän heikommin...=(